062/520545 / 0885 546 200 viaorbitavt@abv.bg
062/520545 / 0885 546 200 viaorbitavt@abv.bg

СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА – 3 дни/2 нощувки/2 закуски

0
Цена
От185 лв.
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Запазване в списъка с желания

Adding item to wishlist requires an account

563
Itinerary

30.08-01.09.2024г.

Ден 1Отпътуване от Велико Търново

Oтпътуване от Велико Търново за Самоков. Туристическа програма в града-посещение на Историческия музей и на църквата „Успение на Света Богородица“. Програмата продължава с посещение на Сарафската къща, известна като „Дом Арие“, построена в средата на 19, една от няколкото къщи (наречени „дворци“) на една от най-популярните еврейски фамилии в България – семейство Ари. Настаняване в хотел. Нощувка.

Ден 2Рилски езера

Закуска. Трансфер с лифт до хижа “Рилски езера”, разположена над първото от Седемте Рилски езера. Разходка до Петото езеро – “Бъбрека”. При желание и възможност изкачване до Езерния връх, откъдето се открива красива панорамна гледка към Седемте езера. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 3Сапарева баня-Велико Търново

Закуска. Кратка спирка в Сапарева баня в близост до гейзера. Отпътуване за Велико Търново.

Детайли
Отпътуване от: Цена:
Велико Търново-185 лв
Севлиево
185лв
Павликени
Левски-185 лв
*Часовете на отпътуване от съответните градове, ще бъдат уточнени няколко дни преди датата на отпътуване!
*Препоръчвана лична екипировка и принадлежности:
Туристически обувки или маратонки (+резервни обувки), най подходящо за носене на личен багаж-раница, бельо-памучно, чорапи, анцуг, по-плътна блуза (дебела,вълнена блуза), яке, панталони-къс и дълъг, шапка за слънце и слънчеви очила, слънцезащитен крем, дъждобран, съд за вода-пластмасов-500 мл. Тоалетни принадлежности, лекарства.
На екскурзията се записват хора само в добро физическо състояние – не се записват хора с проблеми в ставите, краката или сърдечни и дихателни проблеми.
Програмата за похода може да бъде променяна по преценка на планинския водач съобразно метеорологичните условия за съображения за сигурност на участниците.
*Туроператорът си запазва правото на промяна в реда на посещаване на обектите по програма!
*За различни, от посочените, населени места отпътуването е гарантирано при набиране на групи от минимум 7 пълноплащащи със съответното доплащане.