062/520545 / 0885 546 200 viaorbitavt@abv.bg
062/520545 / 0885 546 200 viaorbitavt@abv.bg

Пирински езера

0
Цена
От185 лв.
Три имена*
Имейл адрес*
Вашето запитване*
* Съгласявам се с Правила за използане.
Моля приемете всички правила и условия преди да продължите към следващата стъпка.
Запазване в списъка с желания

Adding item to wishlist requires an account

629
Itinerary

29-31.07 .2022

Ден 1Отпътуване от Велико Търново

Отпътуване за гр. Благоевград. По желание организирано посещение на Старият град Вароша или свободно време. Настаняване в хотел в района на Банско. Свободно време. Нощувка.

Ден 2Посещение на Пиринските езера

Закуска. Трансфер от хотела до лифта (намира се до хижа Гоце Делчев /Добринище). Изкачването с лифта ни отнема около 40 минути. От тук започва пешеходният тур по посока на хижа Демяница. Почти веднага след Безбожкото езеро започва кратко изкачване към вододела между Безбожкия и Папазголския циркуси. Първата гледка след изкачването, която всички туристи почти задължително запаметяват на фотоапаратите си е Безбожкото езеро и хижа Безбог. Само след няколко минути ходене се открива изключителна панорама към Папазгиолския циркус и заобикалящите го върхове Джнагал, Сиври Тепе, Джано и Демир Капия, а в подножието им синеят водите на най-голямото езеро в Пирин /Попово езеро / със старото и по – известно име Папазгиол. От тук започва спускане по посока на Попово езеро. Гледката постоянно се изменя като от дясната страна се показва четвъртият по височина връх в Пирин –Полежан, а от лявата едно след друго малките, но изключително красиви Рибни езера. След около 1,5 часа пристигаме на Попово езеро и тук правим кратка почивка и разбира се фотосесия. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 3Туристическа програма в Банско

Закуска. Туристическа програма в Банско: посещение на църквата Св. Троица ,къща – музей Н.Вапцаров .Отпътуване от града около обяд

Детайли

 Обявената цена е за група от минимум 17 пълноплащащи туристи.

Отпътуване от:

Цена:

 

В.Търново  

     Павликени

 

185 лв

190лв       

 

Левски

195лв.

*


 
*Препоръчвана лична екипировка и принадлежности:

Туристически обувки или маратонки (+резервни обувки), най подходящо за носене на личен багаж-раница, бельо-памучно, чорапи, анцуг, по-плътна блуза (дебела, вълнена блуза), яке, панталони-къс и дълъг, шапка за слънце и слънчеви очила, слънцезащитен крем, дъждобран, съд за вода-пластмасов-500 мл. Тоалетни принадлежности, лекарства.

На екскурзията се записват хора само в добро физическо състояние – не се записват хора с проблеми в ставите, краката или сърдечни и дихателни проблеми.

Програмата за похода може да бъде променяна по преценка на планинския водач съобразно метеорологичните условия за съображения за сигурност на участниците.

Агенцията си запазва правото на промени на цената и последователността на програмата по независещи от нея причини и при недостигнат минимален брой туристи!


Забележкa: Часът и мястото на тръгване подлежат на препотвърждение. Възможна е промяна в часа на тръгване. Точният час и мястото на тръгване се съобщават два дни преди самото отпътуване.

Продължителност

3 дни / 2 нощувки / 2 закуски/2 вечери

Пакетната цена е на човек настанен в двойна/тройна стая и включва

  • Транспорт с туристически бус
  • Планинска застраховка
  • 2 нощувки с 2 закуски и 2 вечери
  • Водач от фирмата

Цената НЕ включва

  • Разходи от личен характер
  • входни такси
  • трансфер с лифт и планински водач

Допълнения