E-mail: viaorbitavt@abv.bg Имате въпрос? Обадете се. 062 / 52 05 45
ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ
LAST MINUTE

ПИРОТ-НИШ -2 дни/1нощувка/1закуска- 31.08-01.09.2019г

ПИРОТ-НИШ 2 дни/1нощувка/1закуска 31.08-01.09.2019г. 1 ...

Охрид – м-р Св.Наум – Струга-Бигорски манастир -4 дни/2 нощувки/2 закуски/ -17-20.10.2019

Охрид – м-р Св.Наум – Струга-Бигорски манастир 4 дни/2 ...

Солун – Метеора -10 -13.10.2019 -4 дни/2 нощувки/ 2 закуски

Солун – Метеора 10 -13.10.2019 4 дни/2 ...

ПОКЛОННИЧЕСКИ ТУРИЗЪМ
КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ
Транспорт

Фолксваген Крафтер - 19+1 места 2017г.

Фирмата разполага със собствен транспорт! Фолксваген ...

Рено Трафик 8+1 места 2017г.

Рено Трафик 8+1 места 2017г.

Фолксваген Транспортер - 8+1 места 2005г.

Фолксваген Транспортер - 8+1 места ...


Виа Орбита-ВТ ООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗЗТ може да получите по заявка или в офисите ни.

Делтата на Река Дунав – Констанца - Мамая – Тулча 2дни/1нощувка/1закуска 29-30.06.2019/10-11.08.2019

Тази оферта е видяна: 485 пъти .

 

Делтата на Река Дунав –

Констанца - Мамая – Тулча

2дни/1нощувка/1закуска

 

29-30.06.2019/10-11.08.2019

 

1 ден: Отпътуване от В. Търново около 04:00 часа, Русе от Централна ЖП гара в  6.00 ч.,  в посока Мамая – най големият курорт на румънското крайбрежие - автобусна панорамна обиколка. Курортът е  изграден на ивица суша, между Черно море и езерото Сютгьол. На острова в езерото се смята, че е погребан римският поет Овидий.
       Отпътуване за
Тулча,
наречен столица на "Дунавската делта", а Сулинският ръкав - "Главна улица на Делтата”. Настаняване в хотел 2/3* в Тулча.
      16:00 Екскурзия с корабче по делтата на река Дунав - биосферен резерват със световно значение под егидата на ЮНЕСКО с площ от 4152 кв. км.
Мястото с най-богато разнообразие на птичи видове в света (над 300 вида), кръстопът за прелетните птици от три континента, движещи се по пет въздушни коридора. Място, където могат да се видят застрашени и редки видове, а също така и над 45 вида сладководни риби в многобройните езера и блата. Делтата е извънредно богата на растителност - над 50 вида дървета и храсти, обвити с лиани, хмел и шипка. Тук гнездят соколи, морски безопашати орли, дроздове и славеи,срещат се лисици, диви котки, зайци, еноти, рисове и дори глигани и вълци, а във водата видри, норки. Нощувка.


        2 ден: Закуска. Туристическа програма в Тулча: скалата Хоратепе, на която в миналото се издигали три вятърни мелници, джамията Азизие, църквата " Св. Никола" - патрон на рибарите, археологически и исторически музей и Музей на делтата с аквариум.
          Отпътуване за
Констанца
- третият по големина румънски град с най-голямото румънско пристанище. В древността градът е бил гръцка колония, наречена Томис. Пешеходна туристическа програма  включваща: Пристанището, Казиното – „перлата на града”, построено през 1909 г. в стил арт нуво, площад "Овидий" със стария римски Параклис, Историческият музей, Аквариума, Генуезкия фар построен през 1860 г.  Свободно време в града около 1.5 часа.  Следобяд - отпътуване за България. Пристигане вечерта.

 

Отпътуване от:

Цена:

В. Търново

Павликени

Севлиево

Габрово

 

          165лв

*Часовете на отпътуване от съответните градове, ще бъдат уточнени няколко дни преди датата на отпътуване!Цената включва: 
*Транспорт с 
автобус /микробус 2/3* – според записания брой туристи 
*1 нощувка със закуска в хотел 2/3 * в град Тулча 
*Панорамна обиколка на Констанца, Тулча  и Мамая.
*Екскурзоводско обслужване (водач от фирмата) 
*Такси за пътуване през Румъния  

*Медицинска застраховка

Цената не включва: 
*Входни такси за музеите и други обекти:

- археологически и исторически музей Тулча -10леи(5студенти/ученици/пенсионери);

-Музей на делтата с аквариум 15 леи(5 леи - студенти/ученици/пенсионери); - Джамията - 5 леи,

- Разходка с корабче по делтата на  река Дунав/около  4 часа – 20 евро. По време на обиколката се наблюдават птици, риби типични за дунавската делта, имаме възможност да се насладим на естествения пейзаж – плетеница от ръкави, канали, тръстикови масиви, езера, пясъчни дюни.

-  Панорама на Мамая с Телегондола: около 20 леи/посока.

*Застраховка допълнително покритие: отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета според условията на Застрахователя;

*Медицинска застраховка за лица от 70 до 85 год. – 5лв

* Лица над 85 год. не подлежат на застраховане


Необходими документи - валидна лична карта най – малко 6 месеца. За лица под 18 години пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено пълномощно от двамата или липсващия родител, акт за раждане и ксерокопие на тези документи и задграничния паспорт или личната карта.


Студентите
, които искат да ползват намаление за таксите на музеите, трябва да носят със себе си студентска карта, която да представят при поискване! Учениците за да ползват намаление също трябва да представят ученическа карта!

Агенцията си запазва правото на промени на цената и последователността на програмата по независещи от нея причини и при недостигнат минимален брой туристи и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти!


Забележкa: Часът и мястото на тръгване подлежат на препотвърждение. Възможна е промяна в часа на тръгване. Точният час и мястото на тръгване се съобщават два дни преди самото отпътуване.


Необходими документи за резервация – 3 имена на латиница (по лична карта или паспорт) и ЕГН на всеки турист, лична карта номер и валидност.

Няма визови, санитарни и медицински изисквания .

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40 туриста !!!
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на тръгване!!! 


Направете запитване

captcha