E-mail: viaorbitavt@abv.bg Имате въпрос? Обадете се. 062 / 52 05 45
ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ
LAST MINUTE

Охрид – м-р Св.Наум – Струга-Бигорски манастир -4 дни/2 нощувки/2 закуски/ -17-20.10.2019

Охрид – м-р Св.Наум – Струга-Бигорски манастир 4 дни/2 ...

ПОКЛОННИЧЕСКИ ТУРИЗЪМ
Транспорт

Фолксваген Крафтер - 19+1 места 2017г.

Фирмата разполага със собствен транспорт! Фолксваген ...

Рено Трафик 8+1 места 2017г.

Рено Трафик 8+1 места 2017г.

Фолксваген Транспортер - 8+1 места 2005г.

Фолксваген Транспортер - 8+1 места ...


Виа Орбита-ВТ ООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗЗТ може да получите по заявка или в офисите ни.

КАПАДОКИЯ Дати:30.09-06.10.2019 - 5 нощувки/ 5 закуски/ 4 вечери-525 лв

Тази оферта е видяна: 2305 пъти .

 

                       КАПАДОКИЯ

Дати:  30.09-06.10.2019

 5 нощувки/ 5 закуски4 вечери

    

Кападокия „Земята на красивите коне“ е историческа област в Мала Азия, между древните страни Понт, Армения, Киликия, Галатия и Фригия в поречието на река Кизил-Ирмак.

1 ДЕН  - Отпътуване от  Велико Търново по маршрут- Истанбул-Ески Шехир.-/нощен преход /.

2 ДЕН –-Пристигане около обяд   в  Ескишехир. Посещение на зоологическа градина,аквариума,които се намират в един от красивите паркове на града .Кратка разходка в района на етнографския к-кс. .Настаняване в хотел.Възможност за разходка с лодка по река Пурсук .Вечеря.Нощувка.

3 ДЕН  – Закуска.Отпътуване към  района на  Кападокия.По пътно разглеждане на най- соленото езеро Туз гьол. Посещение на подземния град Деринкую или Каймаклъ (един от общо 36-те),обитаван 5в.пр.Хр.,състоящ се от 9 етажа ,свързани с каменни стълбища .В древността в града е имало кухни мазета ,винарни ,столови ,водоизточници ,складове за маслини . Настаняване в хотел.Вечеря.След вечеря възможност за посещение срещу допълнително заплащане на подземен ресторант с богата фолклорна програма-танци на дервишите и ориенталски танци .Нощувка.

4 ДЕН Закуска. Възможност за летене с балон /атракцията зависи от метеорологичните условия /.Разглеждане на долината на гълъбите ,  Червената долина на Дервент с причудливите вулканични образувания и скалните църкви в Гьореме от 8 век,Крепоста  Уч Хисар .Вечеря в хотела.Нощувка.

5 ДЕН   .Закуска. . Отпътуване за Анкара     Анкара посещаваме мавзолея на Ататюрк  н Цитаделата ,музея на анадолските цивилизации.  Настаняване в хотел .Вечеря .Нощувка

6 ДЕН Закуска .Отпътуване за Истанбул.Посещение на църквата Св. Стефан .или разходка с корабче по Босфора.Вечерта по желание -  вечеря с меню и програма на  „Ориент Босфорус” –  40 €; Нощувка

7 ДЕН:Закуска . Отпътуване за Одрин .Свободно време за пазар.Отпътуване за България .

Цена : 525 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

транспорт с лицензиран автобус/бус

всички гранични и транспортни такси;

2 нощувки със закуска и вечеря в хотел 3*** в района на  Кападокия;

1 нощувка със закуска и вечеря в хотел 3 *** в Анкара  ;

1 нощувка със закуска и вечеря в хотел 3 *** в Ескишехир;

1нощувка със закуска в хотел 3*** в Истанбул

Описаната туристическа програма с лицензиран екскурзовод на български език по целия маршрут;

Застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” за лица до 65 год., с покритие 5000 евро, валидна за чужбина, на ЗАД “Армеец“  с  адрес на управление: гр.София ул. “Стефан Караджа“2

С групата пътува представител от агенцията ;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” за лица над  65 год., с покритие 5000 евро, валидна за чужбина, на ЗАД “Армеец“  с  адрес на управление: гр.София ул. “Стефан Караджа“2 -14 лв

 

Допълнителни мероприятия: входни такси : гондола – около 10 лири , обекти в парка – около 25 лири  , ,Гьореме –около 45 лири ,Червената долина /долината Зелве  – около  15 лири ,  Юч хисар-  около  45  лири .

-автентичен дервишки хан с програма – 25 евро

-Ориент Босфорус” –  40 €;

-Разходка с корабче по босфора-15 €;

 

Нощно фолклорно заведение „Яшар Баба”– 25 евро. Заведението е под земята и всяка група си има определени места, програмата се изпълнява в средата на ресторанта всички имат възможност да видят танците. Меню:не включва вечеря ,само напитки – кока кола, фанта, сиропи, турска ракия, водка, бира и вино. Напитките са неограничени има включени и ядки и через. Програмата започва в 20.30 ч. до 23.30 ч.Програма с дервиши – 25 евро .

Летене с балон – около 150  евро /За полета с балон, записалите се туристи ги взимат 1 час преди изгрева на слънцето от хотела. Балоните ги вдигат по време на изгрева и полетът продължава 1 час. Балонът се издига до 800 м и се спуска до нивото на скалите. След полета туристите ги връщат в хотела /около 8 ч. /

 

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ: За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.

 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден задграничен паспорт. За лица под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копия, валиден задграничен паспорт, акт за раждане. За страната няма визови, санитарни и медицински изисквания. 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:В брой или по банков път. При записването  се изисква депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 20  дни преди датата на отпътуване. 
АГЕНЦИЯТА  не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп в Турция поради: забрана за напускане на страната, невалидни / забравени / документи или други независещи от туроператора причини !


Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и  независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

 

Туроператора и Превозвача не носят  отговорност за загубен багаж или откраднат и забравен по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

ВАЖНО:Относно медицинската помощ –Туроператора и Фирмата - партньор, могат да окажат съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не са страна и не носят отговорност при неспазване на Общите застрахователни условия от Застрахователя или негов Представител.

Направете запитване

captcha