E-mail: viaorbitavt@abv.bg Имате въпрос? Обадете се. 062 / 52 05 45
ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ
LAST MINUTE

Букурещ-Синая-Термите на Букурещ -2 дни/1 нощувка/1 закуска- 21.04-22.04.2018г

Букурещ-Синая-Термите на Букурещ 2 дни/1 нощувка/1 закуска ...

ЧОРЛУ-ОДРИН -05-06.05.2018 -2 дни/1 нощувка/1 закуска

ЧОРЛУ-ОДРИН 05-06.05.2018г 2 дни/1 нощувка/1 закуска 1 ...

Пирот-Княжевац -

1 ден:Отпътуване рано сутринта за република ...

КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ
Транспорт

Фолксваген Крафтер - 19+1 места 2017г.

Фирмата разполага със собствен транспорт! Фолксваген ...

Рено Трафик 8+1 места 2017г.

Рено Трафик 8+1 места 2017г.

Фолксваген Транспортер - 8+1 места 2005г.

Фолксваген Транспортер - 8+1 места ...


Виа Орбита-ВТ ООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗЗТ може да получите по заявка или в офисите ни.

КАПАДОКИЯ -Дати: 30.03-05.04.2018- 7 дни / 4 нощувки/ 4 закуски/ 4 вечери

Тази оферта е видяна: 283 пъти .

 

                                                        КАПАДОКИЯ

Дати:  30.03-05.04.2018

7 дни / 4 нощувки/ 4 закуски/ 4 вечери

    

Кападокия „Земята на красивите коне“ е историческа област в Мала Азия, между древните страни Понт, Армения, Киликия, Галатия и Фригия в поречието на река Кизил-Ирмак.

1 ДЕН  - Отпътуване от  Велико Търново по маршрут- Истанбул-Ески Шехир.-/нощен преход /.

2 ДЕН –-Пристигане преди обяд  в  Ескишехир-градът на  Настрадин ходжа..Посещение на зоологическа градина,аквариума,и етнографския комплекс.Свободно време.По желани разходка с гондола по река Порсук.Настаняване в хотел.Вечеря.Нощувка.

3 ДЕН  – Закуска.Отпътуване към  района на  Кападокия.По пътно посещение на гробницата на Милас и фригийската столица- Гордион. Фото- пауза на Соленото езеро ,второто по големина в света разположено на 905 м надморска височина. Настаняване в хотел.Вечеря.След вечеря възможност за посещение срещу допълнително заплащане на подземен ресторант с богата фолклорна програма-танци на дервишите и ориенталски танци .Нощувка.

4 ДЕН Закуска.Посещение на подземния град  Деринкую или Каймаклъ (един от общо 36-те), обитаван 5 в. пр. Хр. ,  състоящ се от 9 етажа, свързани с каменни стълбища. В древността в града е имало кухни, мазета, винарни, столови, водоизточници, складове за маслини. За да се предпазят от враговете хората, живеещи в града, търкаляли големи каменни блокове, за да запушат изходите. Разглеждане на Червената долина на Дервент с причудливите вулканични образувания и скалните църкви в Гьореме от 8 век,Крепоста  Уч Хисар .Вечеря в хотела.Нощувка.

5 ДЕН За желаещите Възможност за летене с балон .Закуска. . Отпътуване за Коня и разглеждане на забележителностите – мавзолея на Мевляна, основател на Ордена на танцуващите дервиши – една от най-голямата забележителност на турския фолклор .Отпътуване за Бурса. Настаняване в хотел.Вечеря.Нощувка .

6 ДЕН Посещение на Улу Джамия(Зелената джамия) и комплекса Koza han-от където е минавал пътя на коприната.Отпътуване за Изник-посещение на църквата Света София ,където се е провел първият Вселенски събор.Отпътуване за България- нощен преход .

7 ДЕН:Пристигане във  Велико Търново

Цена : 499 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

транспорт с лицензиран автобус/бус

всички гранични и транспортни такси;

2 нощувки със закуска и вечеря в хотел 3*** в Кападокия;

1 нощувка със закуска и вечеря в хотел 3 *** в Бурса ;

1 нощувка със закуска и вечеря в хотел 3 *** в Ескишехир;

описаната туристическа програма с лицензиран екскурзовод на български език по целия маршрут;

Застраховка „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” за лица до 65 год., с покритие 5000 евро, валидна за чужбина, на ЗАД “Армеец“  с  адрес на управление: гр.София ул. “Стефан Караджа“2

С групата пътува представител от агенцията ;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Застраховка за лица над 65г-12лв

Допълнителни мероприятия: входни такси : гондола – около 8 лири , аквариум около 8 лири, комплекса Gordion- около 5 лири ,Каймаклъ- около 25 лири ,Гьореме –около 30 лири ,Зелве – около 10лири , Уч хисар-около 7 лири .

 

Нощно фолклорно заведение „Яшар Баба”– 25 евро. Заведението е под земята и всяка група си има определени места, програмата се изпълнява в средата на ресторанта всички имат възможност да видят танците. Меню:не включва вечеря ,само напитки – кока кола, фанта, сиропи, турска ракия, водка, бира и вино. Напитките са неограничени има включени и ядки и через. Програмата започва в 20.30 ч. до 23.30 ч.

Летене с балон -130  евро /За полета с балон, записалите се туристи ги взимат 1 час преди изгрева на слънцето от хотела. Балоните ги вдигат по време на изгрева и полетът продължава 1 час. Балонът се издига до 800 м и се спуска до нивото на скалите. След полета туристите ги връщат в хотела /около 8 час

 

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ: За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.

 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден задграничен паспорт. За лица под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копия, валиден задграничен паспорт, акт за раждане. За страната няма визови, санитарни и медицински изисквания.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:В брой или по банков път. При записването  се изисква депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 20  дни преди датата на отпътуване.
АГЕНЦИЯТА  не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп в Турция поради: забрана за напускане на страната, невалидни / забравени / документи или други независещи от туроператора причини !

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата при определени и  независещи от агенцията обстоятелства ! При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

 

Туроператора и Превозвача не носят  отговорност за загубен багаж или откраднат и забравен по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

ВАЖНО:Относно медицинската помощ –Туроператора и Фирмата - партньор, могат да окажат съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не са страна и не носят отговорност при неспазване на Общите застрахователни условия от Застрахователя или негов Представител.

 

Направете запитване

captcha