E-mail: viaorbitavt@abv.bg Имате въпрос? Обадете се. 062 / 52 05 45
LAST MINUTE
ПОКЛОННИЧЕСКИ ТУРИЗЪМ
КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ
Транспорт

Фолксваген Крафтер - 19+1 места 2017г.

Фирмата разполага със собствен транспорт! Фолксваген ...

Рено Трафик 8+1 места 2017г.

Рено Трафик 8+1 места 2017г.

Фолксваген Транспортер - 8+1 места 2005г.

Фолксваген Транспортер - 8+1 места ...


Виа Орбита-ВТ ООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗЗТ може да получите по заявка или в офисите ни.

хотел "Престиж"

Тази оферта е видяна: 2785 пъти .

  Хотел Престиж се намира в архитектурния резерват Арбанаси на 3 км. от гр. Велико Търново. Представлява реставрирана 400-годишна къща на два ката с каменна основа и чардак, съхранила духа и очарованието на Възрожденската епоха. Тя е паметник на културата от национално значение. Намира се до музейната Констанцалиева къща в центъра на с. Арбанаси.

Хотелът е категория 3 звезди и разполага с: 

 • 5 двойни стаи лукс
 • 3 двойни стаи с джакузи
 • 1 единична стая
 • 1 студио с три легла с джакузи
 • 1 апартамент с три легла /хол с камина, кухня и спалня/Всички стаи са много комфортни, обзаведени в модерен стил и имат самостоятелен санитарен възел с вана или душ, локално отопление, телевизор с кабелна телевизия и климатик. Могат да бъдат настанени общо 22 - 25 гости.

Спокойствие и уют ще намерите в битовата механа, разполагаща с 40 места. Тук ще се насладите на топлината на горящата камина. Външната тераса и навес с барбекю разполагат с 40 места. Ние предлагаме вкусни домашни специалитети и невероятен избор от маркови напитки. 

Приятната атмосфера и професионалното индивидуално обслужване ще направят Вашият престой едно незабравимо преживяване. Спокойствие и уют ще намерите в битовата механа, разполагаща с 40 места. Ние предлагаме вкусни домашни специалитети и невероятен избор от маркови напитки. Тук ще се насладите на топлината на горящата камина. Външната тераса и навес с барбекю разполагат с 40 места. Приятната атмосфера и професионалното индивидуално обслужване ще направят Вашият престой едно незабравимо преживяване.


Хотел Престиж осигурява всички необходими условия за ползотворен и пълноценен престой, независимо от сезона. 

Нашите гости ползват:

 
 • денонощен охраняем паркинг
 • барбекю
 • рум-сервиз
 • джакузи
 • кабелна телевизия
 • интернет
 • пране, гладене, химическо чистене
 • пощенски и куриерски услуги
 • повикване на такси
 • съхраняване на ценности
 • рент-а-кар
 • транспорт за излети в околността

Апартамент: 100.00 лева

Апартамента е модерно и луксозно обзаведен. Състои се от хол с камина, кухня и спалня. Има самостоятелен санитарен възел, локално отопление, телевизор и климатик. 
В апартамента могат да бъдат настанени 3 гости. 
Голяма снимка
Студио - 3 легла с джакузи: 90.00 лева

Студиото е обзаведено в модерн стил. На разположение на нашите гости са индивидуален санитарен възел, локално отоплениие, телевизор, климатик и джакузи. 
В студиото могат да бъдат настанени максимум 3 гости. Цената е определена за настаняване на двама души. 
Голяма снимка
Двойна стая с джакузи: 90.00 лева

Двойната стая с джакузи е луксозно обзаведена, със самостоятелен санитарен възел, локално отопление, джакузи, климатик и телевизор. По време на престоя си нашите гости могат да се насладят на уюта и спокойствието, от които се нуждаят. 
Голяма снимка
Двойна стая: 65.00 лева

Двойната стая е уютно и обзаведена в модерен стил стая. На разположение на нашите гости са самостоятелен санитарен възел, локално отопление, климатик и телевизор. 
Голяма снимка
Единична стая: 55.00 лева

Единичната стая е комфортна и обзаведена в модерен стил. Стаята е с индивидуален санитарен възел, локално отопление, климатик и телевизор. 
Голяма снимка
* Цените са с включена закуска. 

Намаления се правят за деца и при продължителен престой. 

Могат да бъдат настанени общо 18 гости. Всички стаи са много комфортни, обзаведени в модерен стил и имат самостоятелен санитарен възел с вана или душ, локално отопление, телевизор и климатик.

 

 

 

Направете запитване

captcha