E-mail: viaorbitavt@abv.bg Имате въпрос? Обадете се. 062 / 52 05 45
LAST MINUTE
ПОКЛОННИЧЕСКИ ТУРИЗЪМ
КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ
Транспорт

Фолксваген Крафтер - 19+1 места 2017г.

Фирмата разполага със собствен транспорт! Фолксваген ...

Рено Трафик 8+1 места 2017г.

Рено Трафик 8+1 места 2017г.

Фолксваген Транспортер - 8+1 места 2005г.

Фолксваген Транспортер - 8+1 места ...


Виа Орбита-ВТ ООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗЗТ може да получите по заявка или в офисите ни.

хотел "Арбанаси"

Тази оферта е видяна: 2333 пъти .

  Хотел Арбанаси се намира в едноименния архитектурен резерват и носи духа и очарованието на Възрожденската епоха. Има типична за този период архитектура. Представлява просторна къща на два ката с каменна основа, обширна тераса - чардак, външна механа, голям двор с овощна градина. 

Хотелът е категория 3 звезди и разполага с 9 двойни стаи и 1 апартамент с камина.

 Всички стаи са много комфортни, обзаведени в модерен стил и имат самостоятелен санитарен възел с вана/ джакузи или душ, локално отопление, телевизор с кабелна телевизия и климатик. Могат да бъдат настанени общо 20 гости. 

На разположение на гостите са вътрешен ресторант с 25 места и външна механа с 80 места, които са подходящи за сватбени тържества, кръщенета и др. мероприятия. Ние предлагаме вкусни домашни специалитети и невероятен избор от маркови напитки. Хотел Арбанаси осигурява всички необходими условия за ползотворен и пълноценен престой, независимо от сезона. 


Нашите гости използват:

 
 • денонощен охраняем паркинг
 • рум-сервиз
 • джакузи
 • кабелна телевизия
 • интернет
 • пране, гладене, хмическо чистене
 • пощенски и куриерски услуги
 • повикване на такси
 • съхраняване на ценности
 • рент-а-кар
 • транспорт за излети в околността

Организираме екскурзии, туристически преходи, лов и риболов. За тези, които се интерисуват от историята и културата на областта предлагаме туристически обиколки в с.Арбанаси и гр.Велико Търново. В близост до хотела има конна база, даваща възможност за езда за любителите на конния спорт.

Атрактивна част от завършения наскоро проект Арбанашки паркове - Лакото е екопътеката, която свързва двете чешми, известни като Голямото и Малкото Лако. Дължината на пътеката е около 5 км, като началото й е в непосредствена близост до хотел Арбанаси.

Екопътеката се вие през живописните хълмове на с. Арбанаси и разкрива чудесни панорамни гледки към гр. Велико Търново. Туристите могат да се докоснат до красотата на природата и до богатството на растителните видове. Посетителите имат възможността да избират между три трасета, които създават идеални условия за пешеходен туризъм и велотуризъм по маршрути с различна трудност. 

 

Апартамент с камина: 85.00 лева

Апартаментът е обзаведен в модерен стил. На разположение на нашите гости са напълно обзаведена кухня, хладилник, камина и телевизор. Апартаментът е със самостоятелен санитарен възел и локално отпление. 

Голяма снимка
Двойна стая с джакузи: 70.00 лева

Двойната стая е комфортна и луксозно обзаведена. Стаята разполага със самостоятелен санитарен възел и с джакузи. Стаята е с телевизор и с локално отопление. 

Голяма снимка
Двойна стая лукс: 65.00 лева

Стаята е луксозно обзаведена и предлага на гостите удобствата и уюта, от които се нуждаят.Стаята е със самостятелен санитарен възел, телевизор и локално отопление. 

Голяма снимка
Двойна стая: 60.00 лева

Стаята е обзаведена в модерен стил. Разполага със самостоятелен санитарен възел, телевизор и локално отопление. 

Голяма снимка
* Цените са с включена закуска. 

Деца до 12 г. - 50% от цената за възрастни. Настаняваме ученици и студенти на преференциални цени. Намаления се правят и при продължителен престой.

 

 

 

 

 

Направете запитване

captcha