E-mail: viaorbitavt@abv.bg Имате въпрос? Обадете се. 062 / 52 05 45
LAST MINUTE
ПОКЛОННИЧЕСКИ ТУРИЗЪМ
КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ
Транспорт

Фолксваген Крафтер - 19+1 места 2017г.

Фирмата разполага със собствен транспорт! Фолксваген ...

Рено Трафик 8+1 места 2017г.

Рено Трафик 8+1 места 2017г.

Фолксваген Транспортер - 8+1 места 2005г.

Фолксваген Транспортер - 8+1 места ...


Виа Орбита-ВТ ООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗЗТ може да получите по заявка или в офисите ни.

Комплекс „Ристаните”

Тази оферта е видяна: 3922 пъти .

 Комплекс „Ристаните” се намира в старата част на гр. Елена, в която може да почувствате осезаемо силата на патриотичния дух, въплътен в старите Възрожденски къщи-музеи и уникалната природа. В близост до “Ристаните” се намира музеен комплекс „Даскалоливницата”. Тя е първото килийно училище в България, от където са тръгнали много видни наши учители.

Комплекс „Ристаните” гр. Елена се състои от стара и нова къща. Старата постройка е реставрирана вековна къща, която разполага с четири спални, една детска стая, две бани с WC. В нея могат да бъдат настанени единадесет възрастни и две деца. Новата къща се състои от самостоятелна всекидневна с кухня, спалня за трима със санитарен възел, барбекю и веранда. Комплексът разполага с механа за 20 човека, детски кът и много приятни места за отдих.

За гостите, които предпочитат спорта ще предложим плувен басейн, тенис корт и стадион, които се намират на 100 метра от комплекса.

Любителите на пешеходния туризъм ще бъдат приятно изненадани от многобройните живописни туристически маршрути и екопътеки в Еленския Балкан. За любителите на силни усещания се предлага възможност за скално катерене на открито или в зала.

Домакините се грижат за своите гости, като им предлагат традиционни ястия, качествено обслужване и много варианти за забавления и чудесно изкарване на почивката.

За нас ще бъде чест и удоволствие да бъдете наши гости!

Очакваме ви!

Цени за нтаняване: 

Нощувка за един човек - 20 лв. ( пролетен,летен и есенен сезон )

Нощувка за един човек - 25 лв. ( зимен )

Нощувка за деца до 6 год - безплатно.

Нощувка за деца от 6 до 16 год - 10 лв.

Използване на механата за една вечер - 50 лева.

Промоции:

1.Скъпи посетители, при резервация за три нощувки четвъртата е на половин цена!

2.Скъпи посетители, при наемане на цялата къща за 2 нощувки ползвате 20% отстъпка, като невклучва пpазничните дни ...

Направете запитване

captcha